Dua Lipa chce v "Training Season" konečně sbalit pořádného chlapa

21.02.2024 15:15 - Honza Balušek | foto: Warner Music

O datu vydání, natož o dalších detailech třetí studiovky Duy Lipy prozatím nevíme nic, nahrávka se už ale pravděpodobně blíží. Zpěvačka totiž po megahitu "Houdini" do světa vyslala další singl nazvaný "Training Season". A ona to asi ani jinak neumí - je to opět zásah do černého.

Britská umělkyně s kosovskými kořeny si pro téma songu zvolila zážitky z několika nepovedených rande, po nichž se rozhodla, že tréninku už bylo dost a teď by chtěla konečně najít pořádného muže, kterého by nemusela učit, jak s ní randit správně.

Hudební produkci typické hitovky, která jejímu hlasu opět skvěle sedí, si vzali na starost Danny L Harle a šéf Tame Impala Kevin Parker, kteří by se měli podílet i na celé chystané desce.

Doprovodný klip natočil Vincent Haycock. Interpretku v něm posadil do kavárny a obklopil ji velkým množstvím mužů, kteří po ní házejí očkem. Ona ovšem zůstane zcela klidná a jejich nadbíhání odolná, i když se okolo ní rozběhne pořádná mela.

Dua Lipa kousek "Training Season" stihla už před pár dny představit na předávání cen Grammy, hlavní část jejího vystoupení ale patřila hitu "Houdini". Záznam performance i aktuální nové video si můžete pustit níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY